Vervolg open brief

Geachte heer Jansen,

Sjalom!

Dank voor uw reactie (06-02-2009).
U spreekt de hoop uit dat ik een reactie krijg op mijn open brief “vol met verstandige adviezen en verzoeken”. Ik vrees echter van niet. Zoals reeds aangegeven zag de Raad van Bestuur Arkin kennelijk geen reden om op de genoemde open brief te reageren die ik haar al had toegestuurd op 28-12-2008.

Ik vraag me verder af of Arkin mij nog wel wil hebben. Zo had ik op 5 december een gesprek met mevrouw N. Engbers (directeur bedrijfsvoering) en de heer Simon, adviseur P&O.
We werden het eens dat ik zou gaan werken bij de afdeling flexbureau: “De heer Heyl zal door het flexbureau uitgenodigd worden”.

Ik heb tot de dag van vandaag niets meer vernomen. Ik heb mevrouw Enbers hierop geattendeerd, maar nog niets van haar mogen vernemen. De woede van de heer Muller kan ik me best voorstellen en ik hoop dat hij en de overige leden van de Raad van Bestuur niet dezelfde fout maken als hun voorgangers, door zich niet regelmatig op de werkvloer te vertonen en zich goed voor te laten lichten vanuit die werkvloer en weigeren in te gaan op kritiek die zij vanuit de werkvloer ontvangen. Zij zich niet verschuilen achter directeuren, bedrijfsvoering en het management en achter hun computers.

Ik hoop dat ik me vergis en er alsnog een reactie verschijnt vanuit de Raad van Bestuur op mijn Open brief.

Groet,

Binjamin

1 copie mevrouw Engbers: n.engers@amcdemeren.nl
1 copie Raad van bestuur: rvb@arkin.nl

Open brief aan leden Raad van Bestuur Arkin, Blogs Beroepseer,  1 februari 2009:  https://beroepseer.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer