Uitnodiging: Lezing Frits Bosch bij Athenaeum boekhandel Haarlem

Omslag boek Help, de psycholoog verzuipt

Eerstelijnspsycholoog Frits Bosch geeft op zondag 7 april (15.30 uur) een lezing over zijn boek Help, de psycholoog verzuipt! bij de Athenaeum boekhandel in Haarlem. Bosch zal een aantal aansprekende verhalen uit zijn boek vertellen en deze illustreren met foto’s, video’s en krantenkoppen.

Over Help, de psycholoog verzuipt!

Frits Bosch biedt in zijn boek ‘Help, de psycholoog verzuipt!’ een intrigerende blik in zijn praktijk. Een bonte verzameling aan verhalen uit zijn 36-jarige loopbaan passeert de revue. Bij Bosch vormde het persoonlijke contact met de cliënt altijd de basis voor zijn hulp. Ondanks de hoge waardering van cliënten en huisartsen kregen Bosch en collega’s veel tegenwerking van machtige partijen in en rond de GGZ, die voorstander zijn van grootschalige gestandaardiseerde hulp. Help, de psycholoog verzuipt! is daarom meer dan een persoonlijk verslag van een psycholoog die vecht voor zijn beroepseer. Het is een fascinerende analyse van de GGZ in Nederland.

Aanmelden en locatie

De toegang tot de lezing is gratis. U kunt zich aanmelden bij de boekhandel door een mail te sturen naar haarlem@athenaeum.nl. Boekhandel Athenaeum is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht 70 in Haarlem.

Bestellen

Help, de psycholoog verzuipt! kan voorafgaand en na afloop van de lezing worden aangeschaft voor € 20,-. Na afloop is er de mogelijkheid om het boek te laten signeren.  Wilt u het boek al eerder aanschaffen? Dat kan onder andere in de webshops van Stichting Beroepseer en Athenaeum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer