Actieonderzoek: werken vanuit bezieling

Voor mijn studie VO Bedrijfskunde in Zorg en Dienstverlening doe ik in opdracht van mijn werkgever onderzoek naar het werken vanuit bezieling en (eigen) wijsheid bij Valkenhof. Er zijn dus bestuurders die andere accenten durven leggen! Ik heb de focus gelegd in mijn onderzoek op Leiderschap, omdat dit toch de mensen zijn die dit werken vanuit bezieling & wijsheid kunnen faciliteren (of belemmeren).

Ik hoop hiermee een bijdrage te geven aan het sterker maken van de roep van bezielde en betrokken mensen. Opdat zij gehoord en gezien en gewaardeerd worden. Een inspirerende persoon op dit gebied vind ik Paul Chauvigny de Blot, hoogleraar Spiritualiteit op Nyenrode. Hij zoekt zijn invloed op het hoogste niveau. Het maakt mij ook benieuwd naar: hoe kan deze emancipatie van onderaf gestimuleerd worden zonder mensen te frustreren? Mijn actieonderzoek is een poging daartoe.

Zijn er meer mensen in deze zorgsector die hiermee bezig zijn en met mij ervaringen willen uitwisselen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer