Prijs voor beste dienst of product om agressie en geweld te voorkomen

Battle of Concepts looft een prijs uit voor beste dienst of product om agressie en geweld te voorkomen.

Bedenk een product of dienst waarmee je agressie- en geweldspreventie tot prioriteit maakt binnen publieke organisaties.
Prijzengeld is € 5000,-
Sluitingsdatum zondag 28 november 2010.

Agressie en geweld van het publiek tegen medewerkers in de publieke sector is een groot probleem dat de afgelopen jaren in omvang en ernst is toegenomen. Voor medewerkers in de publieke sector kan dit verstrekkende (vaak psychische) gevolgen hebben. Het is dan ook van belang dat geweldsincidenten tijdens het werk zo goed mogelijk worden voorkomen.

Omdat de Arbeidsinspectie niet in staat is om zelf alle organisaties met een publieke functie te ondersteunen bij hun dagelijkse preventiebeleid, streven zij naar meer zelfregulering binnen publieke organisaties, zodat de eigen medewerkers zelf hun werkgever alert gaan houden op de veiligheidsstatus van hun arbeidsomstandigheden.

Om ervoor te zorgen dat zowel werkgevers als werknemers actief aan de slag gaan met agressie- en geweldspreventie dient het belang hiervan top of mind te worden bij werkgevers én werknemers.
Maar hoe krijg je dit voor elkaar?
Zie Battle of  concepts: www.battleofconcepts.nl

Voor een succesvolle deelname: lees de (rand)voorwaarden van deze Battle goed door, bekijk de nieuwe voorbeeldconcepten en lees het Battle Blog.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer