Ruimte voor leraren met ideeën!

Onderwijs Pioniers vo 2011 is een ondersteunend programma voor leraren die denken dat hun dagelijkse werkomgeving anders kan en zelfs vinden dat het anders moet!

Onderwijs Pioniers biedt leraren ruimte, tijd en begeleiding om een goed idee te ontwikkelen dat bijdraagt aan het functioneren van het team en de school als geheel en aan het werkproces van de leraar in het bijzonder.

Meer professionele ruimte voor leraren heeft veel te bieden voor zowel de kwaliteit van het onderwijs als voor de werkbeleving en de organisatie van de school. Daarom is er ter bevordering van het eigenaarschap van de professionele ruimte een wet in de maak. Onderwijs Pioniers biedt scholen en hun leraren de mogelijkheid nu alvast te werken aan die professionele ruimte en meer zeggenschap  zodat ze straks voorloper zijn.

Alle leraren uit het voortgezet onderwijs kunnen hun idee ter verbetering van hun school en het werkproces inleveren vóór  25 juni 2011.

Ga naar de website van Onderwijspioniers voor meer informatie over deelname. Klik hier.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer