Nieuwe interactieve factsheets over onderwijs

De VSNU, vereniging van universiteiten, heeft een aantal nieuwe interactieve factsheets gepubliceerd over de hoge kwaliteit van onderwijs, de aansluiting op de arbeidsmarkt, toegankelijkheid van onderwijs en studiesucces van studenten. Eerder verschenen er interactieve factsheets over onderwerpen die te maken hebben met internationalisering en financiën. De komende maanden zullen er nog factsheets over (aspecten van) HR en onderzoek gepubliceerd worden.

Begin 2017 heeft de VSNU een nieuwe vorm ontwikkeld om de feiten en cijfers over universiteiten voor een breder publiek toegankelijk te maken: de interactieve factsheets over de belangrijkste thema’s voor de universiteit. De factsheets bevatten tekst en data over het onderwerp. De data zijn in interactieve grafieken en visuals gegoten. Gebruikers kunnen de informatie waarnaar zij op zoek zijn zelf ophalen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een specifiek jaartal of een specifieke groep studenten.

De VSNU wordt gevormd door de veertien Nederlandse Universiteiten en behartigt de belangen van de universiteiten naar kabinet, politiek, overheid en maatschappelijke organisaties.

Bekijk de factsheets: VSNU publiceert nieuwe interactieve factsheets, 30 oktober 3017: http://vsnu.nl en http://vsnu.nl/nl_NL/interactieve-factsheets.html

 

vnsu studiesucces factsheet 2017

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer