“Ik zorg er voor dat u zich diep schaamt”

“Ik zorg er voor dat u zich diep schaamt” is een niet geschreven brief van de minister van Onderwijs aan de leden van Colleges van Bestuur van HBO-instellingen en ROC’s.

De brief is verzonnen door Marc Oskam en geplaatst op de site van de Organisatie Activist naar aanleiding van recente onthullingen over  geldverspilling en mismanagement van grote onderwijsinstellingen.
Lees bijvoorbeeld het artikel Onderwijskolos Amarantis komt miljoenen tekort in Het Parool van 4 februari 2012.

Marc Oskam is organisatieadviseur en auteur van het boek Venijn in de start, een essayistisch handboek voor hen die leiding geven aan een team.
Op de site van Beroepseer zijn eerdere bijdragen van Oskam gepubliceerd, zoals Personeelsmanager, wees creatief!, De vakmanschap Checklist, Het einde van kwaliteitszorg en En altijd maar weer over weerstand.

Klik hier om brief te lezen (Site organisatieactivist.nl is opgeheven)

Brief is ook te lezen op site van Joop: Ik zorg er voor dat u zich diep schaamt, 25 januari 2012: https://joop.bnnvara.nl

Lees ook het artikel Onderwijskolos Amarantis komt miljoenen tekort, Het Parool, 4 februari 2012: https://www.parool.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer