Nomineren voor Shakingtree Award: bijzondere mensen die de wereld van zorg en welzijn opschudden

Shaking Tree Award

Op 19 november 2019 reikt het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) voor de vierde keer de Shakingtree Award uit. De prijs is bestemd voor bijzondere mensen die de wereld van zorg en welzijn opschudden.

De prijs werd in 2016 voor de eerste keer uitgereikt aan Niels Schuddeboom. Hij maakte zich jarenlang sterk voor betere zorg. Hij wees beleidsmakers en zorgaanbieders op systeemfouten en overbodige regels en kwam met verfrissende ideeën voor innovatie. Dit alles deed hij met verstand van zaken en de nodige humor. Hij hielp zo, op bijzondere wijze, de zorg in Nederland vooruit. Na Niels Schuddeboom, wonnen Annette Stekelenburg (2016), Tim Kroesbergen (2017) en Eva Westerhoff (2018) de prijs.

Shakingtree Award 2019

VWS is op zoek naar bijzondere mensen voor de Shakingtree Award 2019. Wie verdient volgens u een nominatie? Stuur een mail met de naam van de kandidaat en een heldere beschrijving van zijn of haar initiatief naar: award@shakingtree.nl
Aanmelden kan tot 11 oktober 2019.

Uit de aanmeldingen kiest een commissie drie kanshebbers. Deze genomineerden krijgen een uitnodiging om hun verhaal te komen vertellen aan de Secretaris-generaal van het ministerie van VWS, Erik Gerritsen. Daarnaast wordt een kort filmpje van de genomineerden gemaakt en tijdens de uitreiking van de prijs aan het publiek getoond. Kortom: Deze prijs is een mooie kans om een boodschap voor betere zorg over het voetlicht te brengen!

Criteria voor de Shakingtree Award

Voor het bepalen van de winnaar van de Shakingtree Award  gelden voor de jury drie criteria. De kandidaat dient te beschikken over:

  • Enig verstand van zaken van de zorg
  • Opschuddend vermogen
  • Humor

Uitreiking Shakingtree Award

Wie aanwezig wil zijn bij de uitreiking van de Shakingtree Award 2019 kan zich aanmelden. De uitreiking vindt plaats op het ministerie van VWS te Den Haag op dinsdagmiddag 19 november 2019 van 15:00 – 17:00. Voor aanmelden klik hier

Shakingtree Award, Ministerie van VWS: www.aanmelder.nl/shakingtreeaward

‘Je kunt boos worden op het systeem, maar het is effectiever om te dansen’’, Eva Westerhoff winnaar Shaking Tree Award, Movisie, 21 november 2018: www.movisie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer