Nieuwe overheidsdatabase Futuregov gelanceerd

De Vereniging voor Overheidsmanagement (VOM) heeft eind maart 2021 database Futuregov gelanceerd en opengesteld voor publiek. De VOM organiseert elk jaar de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar die tot doel heeft uitzonderlijke initiatieven binnen het openbaar bestuur voor het voetlicht te brengen en professionele trots te stimuleren. Daarnaast draagt de prijs bij aan transparantie en verspreiding van kennis binnen het openbaar bestuur.

Inspiratiebron

Database Futuregov bevat de inzendingen van deze overheidsverkiezing vanaf het jaar 2015. Door het  systematisch beschikbaar stellen van waardevolle informatie over de best practices van overheidsorganisaties wil VOM een klimaat scheppen waarbinnen een open gesprek kan worden gevoerd over het verbeteren van deze organisaties.

De database stelt niet alleen een breed publiek in staat kennis te nemen van de beste initiatieven van overheidsorganisaties maar kan ook fungeren als inspiratiebron voor toekomstige inzendingen.

Ga naar Futuregov: www.futuregov.nl

Vereniging voor Overheidsmanagement: www.vom-online.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer