Uitnodiging Goed Werkende Professionals. Wat zijn dat?

Stichting Beroepseer doet in samenwerking met de Tilburgse School voor Politiek en Bestuur (TSPB) onderzoek naar Goed Werk. In dit onderzoek wordt voortgebouwd op het Good Work Project aan Harvard University in de V.S., opgezet door onder anderen professor Howard Gardner.  Op vrijdag 26 oktober, van 14 tot 17 uur  is in Tilburg een bijeenkomst rondom dit goed werk project, waarvoor wij u van harte uitnodigen.

Het programma

Thijs Jansen, docent en senior onderzoeker van de  Tilburgse School voor Politiek en Bestuur (TSPB)  zal een presentatie geven van het interessante onderzoek dat zijn  studenten dit voorjaar hebben gedaan naar wat dertig vakmensen uit verschillende professies met dienstverlenende, toezichthoudende en/of zakelijke taken onder  goed werk verstaan.

Christophe van der Maat, jonge ambtenaar van het jaar 2012, zal zijn opvattingen delen over Goed Werk binnen de overheid. Hij vond het zeer succesvolle  fenomeen Zelfstandig Publiek Professional (ZPP-er) uit en zal de achtergronden daarvan toelichten.

Alexandrien van der Burgt, directeur Stichting Beroepseer zal kort iets vertellen over het Goed Werk programma van volgend jaar.

Wiljan Hendrikx, alumnus van de TSPB is op dit moment werkzaam bij het Good Work Project aan Harvard en zal via Skype zijn ervaringen delen met de aanwezigen.

De bijeenkomst heeft een extra feestelijk tintje omdat we graag met u vieren dat kortgeleden een  officiële samenwerkingsovereenkomst is gesloten tussen de Stichting Beroepseer en de Universiteit van Tilburg – TSPB. We zullen maatschappelijk en wetenschappelijk samen optrekken in het bevorderen van het Nederlandse Goed Werk project en het ontwikkelen van het Goed Werk Gereedschap.

En zoals u van ons gewend bent zal er tijdens de bijeenkomst ook ruimte zijn voor uw inbreng en gelegenheid om te netwerken. De middag sluiten we om 17.00 uur af met een hapje en een drankje.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Wouter ten Have, w.tenhave@beroepseer.nl

Graag vóór 20 oktober aanmelden  bij info@beroepseer.nl

U ontvangt dan van ons een bevestiging met het programma en de route beschrijving.

We zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Alexandrien van der Burgt en Thijs Jansen

Stichting Beroepseer

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer