Kerstpakket

Dit jaar ook weer een of meerdere kerstpakketten gekregen. Een doos met een wijntje, een keukenapparaat of een snackpakket. Ook zijn er goede doelen pakketten met donatiecheques aan allerlei stichtingen en organisaties uitgedeeld. Allemaal niks mis mee, maar is dit wel het pakket waar sommige medewerkers, uw en mijn collega’s, in onze organisaties op zitten te wachten? Denk eens aan het vaak hoge arbeidsverzuim als gevolg van stress in de zorgsector, onderwijs en bij Justitie. Onze zieken krijgen het pakket vaak per post thuisgestuurd.

Welk kerstpakket gunnen we deze betrokken maar tevens uitgebluste medewerkers nu echt? Zijn het de vergankelijke frutsels en snacks in de bekende doos met nep-stro met mooie teksten van de baas? Misschien zouden we onszelf in deze dagen voor een uurtje of meer kunnen wegschenken. Gewoon even langsgaan bij die ene collega die al een tijdje niet meer op het werk is geweest. Je hoeft zelfs niets mee te nemen, alleen maar luisteren en er even voor die ander zijn.
Een kerstpakket van blijvende waarde, een moment van belangstelling voor de Ander.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer