Jordi Lammers, ‘writer in residence’ bij Beroepseer, krijgt prijs van Nijmeegse Bibliotheek

jordi lammers taalenten 2016 klJordi Lammers, sinds september 2016 voor een jaar ‘Writer in residence’ bij stichting Beroepseer krijgt een prijs uitgereikt door Bibliotheek Gelderland Zuid vanwege zijn bijdrage aan de taalcultuur in de regio Nijmegen. Dat is op 25 november 2016 bekend gemaakt door de bibliotheek.

De prijs wordt voor de derde keer uitgereikt aan TAALenten, mensen die anderen inspireren om zelf te gaan lezen en schrijven. Bijvoorbeeld voorlezers, schrijvers, dichters, laaggeletterden, kortom mensen met een verhaal in de leeftijd van 8 tot 88. Deze onderscheiding wordt uitgebreikt in de hoofdvestiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid: De Mariënburg.

Volgens Bibliotheek Gelderland Zuid zet Lammers zichzelf “behoorlijk op de kaart als dichter. Je bent campusdichter geweest, gooide hoge ogen in de schrijfwedstrijd Write Now! en je weet een groot aantal prominente en bekende Nederlanders aan je te binden door je poëzie via sociale media te verspreiden. Regelmatig komen er via Twitter – @ladoublemers- enorme pareltjes van gedichten voorbij. Juist het zo succesvol inzetten van sociale media is iets wat beloond en erkend mag worden. Het is uiterst origineel, maar tegelijkertijd erg kwetsbaar. En dat moet je wel durven. Gelukkig heb je aan dat lef geen gebrek!”

jordi lammers

Klik hier voor meer info: Handen en voeten, kort verhaal door ‘writer in residence’
bij Beroepseer: Jordi Lammers:
https://beroepseer.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer